Nosaltres

Consultors en comunicació estratègica 360º

Qui som

Som una empresa creada el 2014 amb l'objectiu d'acompanyar i assessorar als nostres clients en els camps de la comunicació, l'organització d'esdeveniments, el màrqueting i les relacions públiques.

Creiem en la comunicació com un valor afegit que dóna prestigi i potència un projecte, una idea o un treball de qualitat. Ajudem a empreses i institucions a aconseguir nous reptes i arribar més lluny a través de la Comunicació i les Relacions Públiques, ja sigui millorant el seu compte de resultats o millorant la imatge que el públic percep d'ell.

Som bons coneixedors del territori, del teixit empresarial i social de la província de Tarragona, així com de la resta de Catalunya.

Robert Moragues

Director

Equip

Robert_Moragas

Robert Moragues


Som Bamboo

Som un equip dinàmic i multidisciplinar format en diferents camps complementaris i amb una extensa trajectòria de més de vint anys en empreses del sector de la comunicació.

Sabem que el treball en equip és la clau per aconseguir l'èxit i, per això, incorporem al client com un més del nostre equip. D'aquesta manera, establim un entorn de confiança i cooperació constant que assegura els bons resultats.

Alguns dels nostres clients